lunes, 14 de octubre de 2013

5è. U2. Clima, vegetació i fauna de Catalunya

Hola noies i noi!

Aquí teniu les vostres webs!


PDF d'una clau dicotòmica de les fulles dels arbres.
La clau dicotòmica és un codi que es fa servir per classificar els éssers vius. Consisteix en un conjunt de preguntes que tenen només dues respostes i que, contestades successivament, porten a la identificació de l'organisme.
http://www.campsdaprenentatgeib.cat/orient/Clau%20dicot%F2mica%20senzilla%20fira.pdf

Climograma de Manresa
http://internauta.vicensvives.es/ctl_servlet?_p=internauta&_c=LlibresUC&_m=obrirLlibre&_s=frameLlibre.jsp&idIcona=0000000110&idLlibre=0000001116


Fauna de Catalunya
Definició de la Viquipèdia de la fauna de Catalunya. Si cliqueu damunt del nom de cada animal podreu veure la seva fotografia i les seves característiques.

Vegetació de Catalunya
Definició de la Viquipèdia de la vegetació de Catalunya. Si cliqueu damunt del nom de cada planta, podreu veure la seva fotografia i les seves característiques.
http://ca.wikipedia.org/wiki/Vegetaci%C3%B3_de_Catalunya

JClic sobre els paisatges de Catalunya
http://clic.xtec.cat/db/jclicApplet.jsp?project=http://clic.xtec.cat/projects/medisoc5/jclic/paisat5/paisat5.jclic.zip&lang=ca&title=Coneixement+del+medi+social+5%E8+de+prim%E0ria

Mapa editable sobre els espais protegits de Catalunya
http://sima.gencat.cat/Visors/PEIN_XN2000/Inici.html

Atles Nacional de Catalunya
Aquesta és la web oficial de l'ICC (l'Institud Cartogràfic de Catalunya). Podreu trobar el mapa de Catalunya amb la representació de la informació que vosaltres trieu a la barra de la dreta. Per aquesta unitat heu de visitar la secció Geografia Física.
http://www.atlesnacional.cat/icc/atles-nacional/

No hay comentarios:

Publicar un comentario